Tequila Cabrito, Blanco, 40%, 0,7l

4 hodnocení
 
 

100% agáve

Je nezrající tequilou, vhodnou k přípravě rozmanitých koktejlů, nebo jako součást takzvané vlajky, což je mexický způsob jak třemi do řady postavenými panáky oslavit mexickou státní vlajku.

První panák v řadě , reprezentující zelenou na statní vlajce, obsahuje čerstvě vymačkanou limetu, druhý, tequillu Cabrito Blanco reprezentující bílou a třetí Cabrito Sangritu, která je červená jako poslední svislý pruh na mexické vlajce.

Dostupnost Vyprodáno
649 Kč
Kód produktu 9140
Značka Cabrito
Kategorie Tequila
Položka byla vyprodána...
 
Země původu Mexiko
Obsah alkoholu 40 %
Objem lahve 0,7 l

Podobné produkty

  • Cazcabel Tequila REPOSADO, 38%, 0,7l Kód: 44770
    Cazcabel Tequila REPOSADO, 38%, 0,7l
    Skladem (2 ks) Značka: Cazcabel

    Velmi oceňovaná tequila reposado z malé destilerie v Mexickém Jalilscu. K výrobě se používá pouze 100% místní Blue Weber agave zrající nejméně 7 let. Poté se ukládá na 9 - 12 měsíců do sudů z amerického dubu. Tequila má krásně vyváženou chuť agáve s dubovými tóny.

    799 Kč
  • Cazcabel Tequila BLANCO, 38%, 0,7l Kód: 44769
    Cazcabel Tequila BLANCO, 38%, 0,7l
    Skladem (1 ks) Značka: Cazcabel

    Velmi oceňovaná tequila blanco z malé destilerie v Mexickém Jalilscu. K výrobě se používá pouze 100% místní Blue Weber agave zrající nejméně 7 let. V chuti je velmi jemná a svěží. Skvělá do drinků jako Margarita nebo Paloma.

    699 Kč
  • Cazcabel Tequila HONEY likér, 34%, 0,7l Kód: 44772
    Cazcabel Tequila HONEY likér, 34%, 0,7l
    Skladem (1 ks) Značka: Cazcabel

    Velmi oceňovaná medová tequila z malé destilerie v Mexickém Jalilscu. K výrobě se používá pouze 100% místní Blue Weber agave zrající nejméně 7 let. Tequila se následně míchá s Novozélandským medem Manuka a Mexickým medem z Yucatanu. Cazcabel honey je jediný produkt svého druhu na světě, ochutnáte tedy něco opravdu unikátního. Skvělá do koktejlů.

    699 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: