Ciroc Coconut, 37,5%, 0,7l

1 hodnocení
 
 

Ciroc Coconut je zajímavá varianta k oblíbené Ciroc vodce. Základní destilát pro Ciroc Coconut se vyrábí pětinásobnou destilací francouzských hroznů z oblasti Cognac. Přírodní ingredience jsou poté vylouhovány, aby vznikl Ciroc Coconut.

Ve vůni ucítíte čerstvý kokos s vanilkovými tóny.
Chuť je krémová, sladká, kokosová s jemným nádechem tropického ovoce.
Závěr hedvábný a hladký.

Dostupnost Skladem (3 ks)
749 Kč    
Kód produktu 78821
Značka Ciroc
Kategorie Vodka
 
Země původu Francie
Objem lahve 0,7 l
Obsah alkoholu 37,5 %

Podobné produkty

  • 72639 danzka fifty Kód: 72639
    Danzka Fifty, 50%, 1l
    Skladem (15 ks) Značka: Danzka

    Prémiová vodka jejíž jedinečná chuť pochází ze 100% přírodních ingrediencí. Zvláštní pozornost je věnována kvalitě vody - rafinovaný alkohol je smíchán s nedotčenou pramenitou vodou. Danzka Vodka je nezaměnitelná díky své patentované kovové láhvi, která je určena k urychlenému chlazení vodky na optimální ledovou teplotu.

    449 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

CÎROC je opravdu moderní vodka, naplněná chutí a stylem, který přináší oslavu do každého koktejlu s vodkou. Lahodně hladká, hravě sofistikovaná a s lehkostí jdoucí proti proudu, CÎROC vodka je závazkem k vyšší chuti, kvalitě a radostnému životnímu stylu.

Mistr destilace CÎROC, Jean-Sébastien Robicquet, pochází z generací vinařů a destilérů, jejichž historie sahá až do 16. století. Jean-Sébastien je založen ve Villevertu, ve Francii, ve proslulé vinařské oblasti Cognac.


V roce 2003, Jean-Sébastien spojil své destilační znalosti a dovednosti jako oenologa k vytvoření vodky CÎROC. Velká rada bordeláckých vín jej uznala jako 'Commandeur de Bordeaux', jako uznání jeho odhodlání pro vysokou kvalitu, nadřazené a upřímné produkty.

Na rozdíl od většiny vodek, které jsou vyráběny z obilí, je vodka CÎROC destilována z jemných francouzských hroznů; proces inspirovaný více než stoletou zkušeností a řemeslnými dovednostmi ve výrobě vína. Jemné francouzské hrozny a pátá destilace v historické destilérii Maison Villevert na jihu Francie dodávají vodce CÎROC výraznou chuť s mimořádně svěžím, citrusovým tónem.

Jemné francouzské hrozny jsou speciálně vybrány pro sklizeň a zpracovány na víno. Víno se destiluje čtyřikrát v kolonových destilačních aparátů. Při páté destilaci je vodka CÎROC skutečně vytvořena v tradičním, na míru vyrobeném měděném destilačním kotli v Maison Villevert Salles d’Angles na jihu Francie.