Jean Brunet - Kachní terina s Armagnakem, 90g

Neohodnoceno
 
 

Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk červenému vínu.

Dostupnost Skladem (6 ks)
72 Kč    
Kód produktu 57925
Značka Jean Brunet
Kategorie Paštiky
 

Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety. Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.

Složení: Kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Vyrobeno ve Francii Hmotnost: 90g Výživové údaje na 100g energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal, tuky: 36,5g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2g, sacharidy: 0,8g, -z toho cukry 0,2g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: