Kachní terina s Armagnakem, 90g

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem
58 Kč    
Kód produktu GOU_3C3CB8146203F4E2CEA992FF9987E
Značka S.A. BRUNET
Kategorie Paštiky
 
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk červenému vínu.. Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety. Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína. Kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř. Vyrobeno ve Francii Hmotnost: 90g Výživové údaje na 100g energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal, tuky: 36,5g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2g, sacharidy: 0,8g, -z toho cukry 0,2g, vlákniny:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.