Tapenáda z černých oliv s bazalkou, sklo 90g

Neohodnoceno
 
 
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami.
 
Dostupnost Skladem (12 ks)
78 Kč    
Kód produktu 59365
Značka Meditea
Kategorie Zeleninové tapenády
 

Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená "pasta" neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako "olivada" nebo "tapanade" vznikly v Provence. Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si. Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné - můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček. Složení: černé olivy 76%, bazalka 10%, kapary, olivový olej, ocet, česnek, ančovičkový krém (ančovičky, olivový olej, ocet, sůl, koření: pepř, hřebíček), pepř. *Alergeny: ančovičkový krém - ančovičky Hmotnost: 90g. Země původu: Francie. Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 636kJ/154kcal, tuky: 15g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8g, sacharidy: 1,5g, -z toho cukry

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: