AltFernet Original, 40%, 0,5l

Neohodnoceno
 
 

AltFernet s originální recepturou patří mezi poctivé a ručně vyráběné destiláty. Za výrobou tohoto přírodního Fernetu stojí dlouhá macerace, vlastnoručně vybírané bylinky a celoživotní zkušenosti mistra destilatéra Václava Šitnera. 

Doporučujeme vychutnávat s Fritz-kolou nebo samostatně s ledem.

Složení: Líh, extrakt z 18 druhů bylin (hořec, zeměžluč, lékořice, máta, aj.) cukr, kulér

Dostupnost Skladem (3 ks)
229 Kč    
Kód produktu 75026
Značka Zámecká palírna Blatná
Kategorie Alkohol
 
Země původu Česká republika
Objem lahve 0,5 l
Obsah alkoholu 40 %

Podobné produkty

  • Becherovka Original 50ml front Kód: 8934
    Becherovka, 38%, 0,05l
    Skladem (120 ks) Značka: Becherovka

    Unikátní český bylinný likér, 100% přírodní. Kombinuje bylinky, cukr a koření. K charakteristické chuti a zlatavé barvě Becherovky přispívá několikaměsíční zrání v dubových sudech. Je zcela bez chemických konzervačních látek, umělých barviv a emulgátorů.

    Jeho složení tvoří jen karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a velmi specifická a harmonická směs bylinek a koření. Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv.

    Podává se ledově vychlazená nebo jako součást mnoha osvěžujících koktejlů, z nichž nejznámější je "Beton".

    59 Kč
  • Stroh Jagertee, 40%, 0,5l Kód: 49898
    Stroh Jagertee, 40%, 0,5l
    Skladem (1 ks) Značka: Stroh

    Alpská specialita Stroh Jagertee je rakouský rum s příměsí koření a extraktu z černého čaje. Vynikající pro výrobu teplého nápoje pro zahřátí.

    359 Kč
  • Jägermeister, 1l Kód: 20848
    Jägermeister, 35%, 1l
    Skladem (6 ks) Značka: Jägermeister

    Bylinný likér Jagermeister se vyrábí podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. kůry citrusů, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů.

    499 Kč
  • Jägermeister, 35%, 3l Kód: 89304
    Jägermeister, 35%, 3l
    Skladem (1 ks) Značka: Jägermeister

    Bylinný likér Jagermeister se vyrábí podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. kůry citrusů, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů.

    2 099 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

V samé blízkosti blatenského zámku postavil baron František Hildprandt roku 1812 cukrovar, přestavěný v roce 1885 na lihovar. Od té doby se traduje výroba jak lihu, tak konečných výrobků, především ovocných destilátů. Po druhé světové válce byl lihovar začleněn do Západočeských lihovarů. V rámci restituce přešel zpět do vlastnictví rodiny Hildprandtů. Snahou majitelů je navázat na rodinné tradice a podle rodinných receptů vyrábět vysoce kvalitní destiláty a likéry.