Vintage Chipsy s lanýžem a mořskou solí, 40g

Neohodnoceno
 
Tip
 

Opravdová rarita, která potěší hosty, křupavé a velmi chutné lanýžové chipsy jsou ideální pro lahodný a originální aperitiv, který si můžete vychutnat ve společnosti.

Vyrobeno bez konzervantů a umělých barviv, jsou skutečnou explozí zcela přirozené chuti a křupavosti díky vůni lahodné podzemní houby.
Tajemství dobroty lanýžových chipsů spočívá především v kvalitě suroviny, která je pečlivě vybrána tak, aby získala chipsy s přídavkem nezaměnitelné chuti lanýžů.

Máme jen malou výhradu: jedna vede k druhé, a když je začnete jíst, nebudete bez nich moci obejít!

Dostupnost Vyprodáno
39 Kč
Kód produktu 89299
Značka FOX
Kategorie Delikatesy
Položka byla vyprodána...
 
Země původu Itálie
Gramáž 40 g

Podobné produkty

  • 81153 luskeeto makove 70g Kód: 81153
    Luskeeto - Makové, 70g
    Skladem (2 ks) Značka: Luskeeto

    Vyvážená chuť koření doplněná mákem dává této variantě jedinečnou chuť krekrů.

    Díky vysokému obsahu luštěnin mohou krekry posloužit jako svačina na cesty nebo třeba obohatit polévku.
    Jsou přirozeně bezlepkové, plné proteinů a vlákniny, skvělý doplněk k fitness, vhodné také pro vegany.
    Neobsahují konzervanty, barviva ani GMO.

    Složení: hrachová mouka, mák 6 %, slunečnicový olej, kukuřičná mouka, mořská sůl, karotka, cibule, kvasničný extrakt, petržel, extrakty koření a koření.

    38 Kč
  • 81154 luskeeto repove 70g Kód: 81154
    Luskeeto - Řepové, 70g
    Skladem (9 ks) Značka: Luskeeto

    Hořká nebo sladká? S řepou si užijete obojí.

    Díky vysokému obsahu luštěnin mohou krekry posloužit jako svačina na cesty nebo třeba obohatit polévku.
    Jsou přirozeně bezlepkové, plné proteinů a vlákniny, skvělý doplněk k fitness, vhodné také pro vegany.
    Neobsahují konzervanty, barviva ani GMO.

    Složení: hrachová mouka, čočková mouka, červená řepa 6 %, sušené bramborový škrob, bezlepkové droždí, česnek, směs koření, slunečnicový olej.

    39 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: