Sklenice na whisky

Podobně, jako u sklenic na rum, je důležité rozšířené dno a zúžené hrdlo i u sklenic na whisky. V některých podnicích se whisky servíruje na ledu v široké sklenici, což je z pohledu vyznavače tohoto nápoje chyba, jelikož whisky by se měla podávat v pokojové teplotě a zředěná maximálně kapkou vody. Proto sklenice pro nápoje na ledu nejsou to pravé ořechové, i když pro některé druhy méně kvalitní až průměrné whisky jsou dostačující. Správná sklenice na samotnou whisky by ale měla vypadat jinak. Její hlavní charakteristikou je již zmíněné zúžené hrdlo, a to z důvodu vyšší koncentrace aroma.  

 
89
889189889
Značky
 

Stránka 1 z 2 - 23 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 2 - 23 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.