Jakostní vína

Je víno vyrobené z hroznů moštových odrůd sklizených v jednotlivých vinařských oblastech. Jinými slovy: Výroba vína, s výjimkou stáčení, proběhla ve vinařské oblasti, v níž byly vinné hrozny sklizeny. Jakostní víno proto musí být označeno názvem vinařské oblasti, kde byly sklizeny hrozny pro jeho výrobu, a názvem odrůdy, ze které bylo vyrobeno. Mošt musí dosáhnout nejméně 15 stupňů přírodní cukernatosti. Jakostní víno lze označit dovětkem „odrůdové“ nebo „známkové“. Odrůdové jakostní víno musí obsahovat nejméně 85 % vína vyrobeného z odrůdy uvedené na obalu. Známkové jakostní víno se smí vyrábět smíšením maximálně tří odrůdových jakostních vín.

 
99
25981992598
Značky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barva
Klasifikace / přívlastek / jakost
Obsahu cukru
Ročník
Země původu

Stránka 1 z 24 - 416 položek celkem

Další produkty

Stránka 1 z 24 - 416 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.