Chile

109
5991109599

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

  • Canelo, Cabernet sauvignon, 0,75l Kód: 1113
    Skladem Výrobce: Chile

    Plné víno s typickou intenzivní vůní černého rybízu a pepře.

    Naplňuje ústa příjemnými tříslovinami s dochutí černého rybízu a malin.

    Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C.

    Víno je vhodné k telecímu masu, kachně, dušeným červeným masům a játrům.

    Skladovací potenciál vína je 2 – 3 let.

    109 Kč
  • Canelo, Chardonnay, 0,75l Kód: 1117
    Skladem Výrobce: Chile

    Pro toto víno je typická zelenožlutá barva.

    Aroma čerstvého citronu s náznaky máslového ananasu.

    Ovocně kořeněná chuť je zakončena příjemnou kyselinkou.
    Podávejte při teplotě 12 – 14°C, spolu se všemi úpravami kuřecího masa, ke králíčímu masu, ale také s kozími a aromatickými sýry.

    Skladovací potenciál vína je 2 – 4 roky.

    109 Kč
  • Canelo, Merlot, 0,75l Kód: 1115
    Skladem Výrobce: Chile

    Vůně bobulového ovoce s tóny bylin je výrazná.

    Směs připomínající směs borůvek a ostružin je velmi plná se všemi znaky jemně strukturovaného vína.

    Doporučená teplota podávání
    je 18 – 20°C. Víno je vhodné ke zvěřinovým paštikám, restované zvěřině, k pikantní úpravám skopového masa, klokanímu a pštrosímu masu, hovězím a vepřovým steakům.

    Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let.

    109 Kč
  • Canelo, Sauvignon blanc, 0,75l Kód: 1116
    Skladem Výrobce: Chile

    Typická intenzivní vůně tropického ovoce je doplněna zřetelným citrusovým aroma.

    Broskvová chuť je vystupňována příchutí grapefruitové kůry s bylinnými tóny.

    Doporučená teplota podávání je 12 – 14°C.

    Víno je vhodné k mořským rybám, kuřecímu masu a plísňovým sýrům.

    Konzumuje se mladé.

    109 Kč
  • Notas De Guarda, Carmenere, Santa Helena, 0,75l Kód: 1215
    Výrobce: Chile

    Při ochutnání působí nesmírně intenzivně, za doprovodu chutí, připomínajících ovoce a koření s dlouhou dochutí čokolády.

    Překvapí také svým nezaměnitelným odrůdovým projevem, kterým vynikají jen Carmenére z údolí Colchagua.
    Teplota podávání je 18 – 20 °C
    Vhodné k jemným úpravám červených mas, k pečené huse.
    Skladovací potenciál je 10 – 12 let.

    599 Kč

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.