Malbec, 2022, Coleccion, Michel Torino, 5+1 ZDARMA, 6x0,75l

Neohodnoceno
 
Akce
 
  • 1 z 2

Malbec je víno rubínově červené barvy s fialovými tóny. Intenzivní aroma připomíná švestky a černé třešně. Vyzrálá chuť s příchutí moruší s příjemnými taniny.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Běžná cena 1 122 Kč
Ušetříte 187 Kč (–16 %)
935 Kč    
Kód produktu 54241
Značka Vinařství Michel Torino
Kategorie Víno
 

Malbec je víno rubínově červené barvy s fialovými tóny. Intenzivní aroma připomíná švestky a černé třešně. Vyzrálá chuť s příchutí moruší s příjemnými taniny dělá toto víno obzvlášť pitelným.

Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C.

Malbec je ideální doplněk k červeným masům, zvěřině a pastám.

Skladovací potenciál tohoto vína je 4 – 5 roků.

Podobné produkty

  • Pioneer la celia 5 1 Akce Kód: 54244
    Malbec 2018, Pioneer, La Celia, 5+1 ZDARMA, 6x0,75l
    Skladem (1 ks) Značka: La Celia

    Víno je ovocité vzhledem na jeho unikátní původ, vybalancované a komplexní. Ve vůni a chuti jsou zřetelné dobře rozeznatelné tóny třešní, čerstvých švestek a květin.

    Původně: 1 674 Kč
    Ušetříte: 279 Kč (–16 %)

    1 395 Kč
Barva vína Červené víno
Obsah cukru Suché
Ročník 2022
Země původu Argentina
Objem lahve 6 x 0,75 l
Obsah alkoholu 13,5 %
Řada Coleccion
Doba archivace 4-5 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Po MENDOZE je druhou nejvýznamnější vinařskou oblastí SALTA, která leží v severozápadním regionu SALTA. Zde se nachází při úpatí andského pohoří údolí Cafayate a právě v něm má od svého založení v roce 1892 vinohrady, v současné době 750 hektarů, a sklepy Bodega La Rosa, vinařský podnik MICHEL TORINO. Údolí leží ve výšce 1700 metrů nad mořem a má ideální podmínky pro pěstování révy vinné. Vinohrady jsou vysázeny na jižních svazích s dostatkem slunečního svitu. Půda je kamenitá a písčitá, dobře propustná, zásobovaná vláhou z horských potoků. Velké letní teplotní rozdíly mezi dnem a nocí zpomalují zrání a dávají možnost koncentrovat v hroznech maximum chuti, aromat a barviv.

Malé množství dešťových srážek, průměrně 200 mililitrů za rok, spolu s nízkou 15%ní vlhkostí umožňuje pěstování hroznů s minimalizací ochranných postřiků v některých ročnících jsou získávány pro vyrobená vína certifikáty o "organických" sklizních, tj. hrozny byly vypěstovány bez použití chemických postřiků a umělých hnojiv. Při vlastním zpracování hroznů jsou použity nejmodernější technologie, šetrné lisování, řízená teplota kvašení, zrání vín v barikových sudech, dozrávání vín v lahvích.