Pircher Red Bartlett lékárnická lahev, 40%, 0,7l

Neohodnoceno
 
 

Pircher Williams Red Bartlett je velmi jemná a a chutná pálenka z červených hrušek Bartlett a Williams. Red Christian Williams i Max Red Bartlett dává Williams Red Bartlett Pircher Williams své ušlechtilé a typické aroma. Proto i obsah lahve Pircher Williams je naplněn do tradiční lékárnické láhve.

Dostupnost Skladem (1 ks)
859 Kč    
Kód produktu 37637
Značka Pircher Williams
Kategorie Pálenky
 

Palírna Pircher z Jižního Tyrolska má dnes pověst jako vynikající výrobce ovocných pálenek a likérů. Vydestilují více než 25.000 tun ovoce ročně a i přes velké množství vypáleného destilátu jméno Pircher garantuje konstantní vysokou úroveň kvality. Pečlivý výběr surovin, velké zkušenosti Pircher – to je záruka kvality a je jedním z nejmodernějších destilačních závodů v Evropě, které udávají trend.

Pircher Williams Red Bartlett v lékárnické lahvi se může pochlubit jemnou a vyváženou chutí ovoce. Jemný a velký zážitek pro opravdové znalce!

pircher_logo

Podobné produkty

  • Pircher Williams s hruškou, 40%, 0,7l Kód: 16004
    Pircher Williams s hruškou, 40%, 0,7l
    Skladem (3 ks) Značka: Pircher Williams

    Z lásky k mimořádným událostem a ze zkušeností, vzniká Pircher Williams s hruškou, jihotyrolský destilát plný chutě a vybrané kvality pro skutečné znalce.

    729 Kč
Země původu Itálie
Obsah alkoholu 40 %
Objem lahve 0,7 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

pircher_logoPálenky Pircher jsou prokazatelně jedny z nejlepších ovocných destilátů na světě, jejichž tradice sahá až do roku 1884, kdy mniši z kláštera Teutonského řádu začali vyrábět ovocné destiláty. Tyto vynikající destiláty z Itálie jsou produktem, který určuje standardy ve světě likérů a ovocných pálenek. Pálenky Pircher vděčí za svou kvalitu především umu dokonalého míchaní a permanentnímu vzdělávání místního master blendera.

Ovoce nejvyšší kvality dozrává na slunci a pak se nechává řízeně kvasit. Důležité je určení vhodného okamžiku k zahájení destilace. Tajemství úspěšné destilace spočívá v nekompromisním dodržování tradic, dlouholetých zkušeností a ve využití nejmodernější dostupné technologie.