Ruggeri Quartese Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut, 0,75l

Neohodnoceno
 
Akce
 

Tóny světle zelenkavé barvy, bohatá pěna a jemné trvalé perlení charakterizují ve vzhledu toto šumivé víno. Vůně je intenzivní a velmi elegantní s tóny ovoce, jako jsou žlutomasé broskve. Chuť je vyvážená a jemná, s příjemně zakomponovanou kyselinou. v ústech působí harmonicky a dochuť dokonale odpovídá vůni.
Toto víno se obzvlášť dobře hodí k filetům z mořského vlka a cejna, stejně jako k mořským plodům, korýšům a jemně ochuceným předkrmům.

Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 399 Kč
Ušetříte 40 Kč (–10 %)
359 Kč
Kód produktu 68740
Značka RUGGERI
Kategorie Víno
Položka byla vyprodána...
 
 

Podobné produkty

  • 66131 mionetto prosecco prestige d o c extra dry 0 75l Kód: 66131
    Mionetto Prosecco Prestige D.O.C. Extra Dry, 0,75l
    Skladem (4 ks) Značka: Mionetto

    Prosecco nižší zlatavé barvy s vůní připomínající zahradní ovoce a květiny. Svěží a šťavnatá chuť s příjemnou dochutí. 

    Doporučujeme jako aperitiv k pokrmům z drůbeže či ryb.

    259 Kč
Barva vína Bílé víno
Obsah cukru Brut
Země původu Itálie
Odrůda 100% Glera
Obsah alkoholu 11,5 %
Objem lahve 0,75 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Hodinu cesty od Benátek nedaleko Dolomit se nachází Valdobbiadene, památka zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO, která je domovem italského prosecca Ruggeri. Rodina vinařů nejenže byla průkopníkem výroby prosecca v regionu, ale také vytvořila největší komunitu vinařů v Benátsku. Z tohoto italského regionu tak přichází na trh nejlákavější prosecco za poslední roky — vyvážené a osvěžující šumivé víno Ruggeri. Italové vždy věděli, že prosecco je jedním z nejuniverzálnějších vín na světě. Ruggeri Prosecco je určeno pro každou příležitost, dobře se snoubí s jídly k brunchi a malými talíři. Prosecco Ruggeri se hodí jako lahodný přípitek, aperitiv i pro průběžnou stimulaci chuťových buněk mezi jednotlivými chody.