Whitley Neill Rhubarb & Ginger Alcohol free, 0,0%, 0,7l

Neohodnoceno
 
 

Tento nealkoholický destilát má stejně skvělou chuť i bez alkoholu.

Inspirován nádhernou anglickou venkovskou zahradou. Esence rabarbory, která dodává trpký a svěží říz, zatímco pravý zázvor zahřívá chuťové buňky.Naše WHITLEY NEILL bez alkoholu se vyrábějí v jediném rotačním kuželovém vakuovém destilačním přístroji ve Velké Británii.

Tento proces zajišťuje, že při destilaci nedojde ke spálení chutí a charakteristických vrchních tónů.

Stávající Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin vstupuje do destilační komory a je extrahován ve 3 proudech:

-Voda

-Existující chutě a vůně Whitley Neill

-alkohol

Na konci tohoto procesu se voda a chutě/aromata smíchají, čímž se znovu vytvoří "gin" s nulovým obsahem alkoholu.

Dostupnost Skladem (3 ks)
489 Kč    
Kód produktu 76543
Značka Whitley Neill
Kategorie Nealkoholické nápoje
 

Whitley Neill_logo

Země původu Anglie
Objem lahve 0,7 l
Obsah alkoholu 0,0 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Whitley Neill_logo

Prémiové giny z Halewood's City

Značka Whitley Neill přišla na trh s prémiovým ginem v roce 2005. V roce 2009 ji koupila společnost Halewood Wines & Spirits. Tento gin vyrábí ve starobylém měděném kotlíkovém destilačním přístroji Johnny Neill, potomek Thomase Greenalla. V roce 2021 se palírna přestěhovala do Londýna a nyní se vyrábí v místě zvaném Halewood's City of London Distillery.

Gin Whitley Neill obsahuje neobvyklé ingredience, které tvoří dvě rostlinné substance z Afriky — plody baobabu a kapského angreštu, dále pak semínka koriandru, sladký citron, sladký pomeranč, kořen anděliky lékařské, kůru kasie, kosatec a jalovcové bobule. Gin je prodáván v charakteristické matně černé lahvi, na níž je jako logo vyobrazen strom baobab.


Její design byl ale v roce 2013 změněn. V roce 2014 získal Whitley Neill zlatou medaili na soutěži San Francisco Spirits Competition 2014 a byl zmíněn v The Telegraph Online jako jeden z pěti nejlepších ginů na světě.