Justino´s

337
7691337769

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

  • Madeira Justino´s Fine Rich 3 Years Old, 0,75l Kód: 889
    Skladem Značka: Justino´s

    Společnost Vinhos Justinos Henriques Filhos byla založena na ostrově Madeira v roce 1870. Jako jeden z nejstarších výrobců a vývozců Madeiry zaujímala vždy významné místo na trhu díky uznávané kvalitě svých vín. Justino’s Madeira Full rich 3letá - sweet je vyrobena smícháním odrůd „Negra Mole“, „Triunfo“ a „Complexa“. Toto víno je lahvováno tři roky po sklizni a běžně po dvou letech zrání v dubových sudech. Může být podáváno s deserty, sýry nebo po večeři.

    337 Kč
  • Madeira Justino´s Sercial 10 Y.O., 0,75l Kód: 3413
    Skladem Značka: Justino´s

    Toto víno je vyráběno ze vzácné odrudy bílých hroznů, která se jmenuje Sercial.

    Na ostrově představuje jeho sklizeň pouze 10% z celkového výnosu.

    Jedná se o suchou madeiru.

    Ideální teplota pro servírování je 13 – 16 °C.

    683 Kč
  • Madeira Justino´s Malvasia 10 Years old, 0,75l Kód: 883
    Skladem Značka: Justino´s

    Justinos Madeira „Malmsey“ 10 Years Old - Tato madeira je vyrobena pouze z hroznů odrůdy Malvasia, pro které je na ostrově Madeira povoleno používat také anglický název Malmsey. Před naplněním do lahví musí být minimálně 10 let uložena v dubových sudech. Podává se s dezerty nebo jako aperitiv. Ocení ji také milovníci doutníků.

    699 Kč
  • Madeira Justino´s Colheita 1997, 0,75l Kód: 884
    Skladem Značka: Justino´s

    Justinos Madeira Colheita 1997 - Tato madeira je vyrobena z pečlivě vybíraných hroznů ze sklizně v roce 1997. Zraje v dubových sudech a je lahvována ne dříve než 5 let po sklizni.

    769 Kč
  • Madeira Justino´s Verdelho, 0,75l Kód: 3414
    Skladem Značka: Justino´s

    Toto polosuché fortifikované vino z bilé odrůdy hroznů Verdelho je dnes již poměrně vzácné, protože jeho podíl z celkového výkupu hroznů na ostrově je pouze 10%.

    Ideální teplota pro servírování je 13 – 16 °C.

    769 Kč

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.