› Prodávané značky › Dalva
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
Komplexní dvacetileté portské zrající v dubovém sudu.
Dalva White Porto tmavě žluté barvy s vůní připomínající konzervované ovoce, pečená jablka a sušené květiny.
Na patře plného těla, jemná a poutavá dochuť.
Podávejte vychlazené na 6-7°C s karamelovými nebo vanilkovými deserty či samotné nebo jako long drink či základ pro koktejly.
Dalva Tawny Porto jemně načervenalé barvy s aroma čerstvého a sušeného ovoce s náznakem vanilky, na patře velmi dobře vyvážené, v závěru chuť třešní.
Servírujte lehce vychlazené při teplotě 12-13°C, nejlépe samotné nebo s karamelovými, vanilkovými či smetanovými dezerty.
Můžete archivovat po dobu 3-4 let bez jakékoli újmy na chuti.
Dalva Ruby Porto temně rubínové barvy s jemným aroma připomínající červené bobule: maliny a lesní jahody, harmonické a vyvážené na patře se sladkým a atraktivně ovocným závěrem.
Servírujte lehce vychlazené při teplotě 12-13°C samotné nebo se sladkými dezerty, např. čokoládovým dortem.
Můžete archivovat po dobu tří až čtyř let bez újmy na chuti.
Desetileté portské tawny zraje v dubovém sudu, vyniká komplexností a chutí po sušeném ovoci a švestkách.
Velmi kvalitní portské tawny z roku 1995 zrálo nejméně sedm let v dřevěném sudu.
Elegegantní styl s chutí a vůní sušeného ovoce se dále vyvíjí v láhvi.
Ročníkového portského Dalva Late Bottled Vintage 2012. Bujně ovocná vůně malin, ostružin a lesních plodů. V chuti plné, svěží a pikantní s přetrvávající dochutí.
Nejstarší portské tawny od firmy Dalva oceněné stříbrnou medajlí z Madridu 2002 vyniká hloubkou a intenzitou s velmi dlouhým koncem.
Teplá cihlově červená barva, intenzivní a komplexní aroma pomerančové kůry, kávy, karamelu a oříšků.
Velmi bohaté a krémové na patře, připomíná konzervované citrusy, tabák a koření.
Velmi dlouhý závěr.
Podávejte mírně chlazené při 12-13°C, vhodné k dezertům s vejci nebo ořechy (mandle, lískové a vlašské ořechy).
Toto víno můžete skladovat více než deset let bez újmy na chuti.