Česká vína s klasifikací VOC - Slovácko, Strana 115

 

Stránka 115 z 115 - 2286 položek celkem

  • Luis Felipe Edwards, Merlot, Gran Reserva, 0,75l Kód: 11704
    Luis Felipe Edwards, Merlot 2023, Gran Reserva, 0,75l
    Skladem (5 ks) Značka: Vinařství Luis Felipe Edwards

    Toto nádherně vyrovnané víno se vyznačuje aromatem švestek s kořenitými tóny a velmi jemnou až hedvábnou chutí.

    319 Kč
  • sauv Kód: 11703
    Tarapacá, Sauvignon blanc, 2022, reserva, 0,75l
    Na cestě Značka: Vinařství Viňa Tarapacá

    V barikových sudech mladé víno Sauvignon Blanc leželo šest měsíců. Původní ovocná citrusovo-broskvová chuť a vůně tak byla doplněna o anýz a vanilku. Pikantní kyseliny dodávají vínu svěžest.

     

    219 Kč
  • Sekt Kraus brut, 0,75l Kód: 11522
    Sekt Kraus brut, 0,75l
    Skladem (5 ks) Značka: Vinařství Kraus

    Sekt je vyrobený z vína odrůdy Ryzlink rýnský. Zachovává si odrůdový charakter ryzlinku s jemným kvasinkovým podtónem.

    380 Kč
  • Saint Anac Bordeaux Moelleux 2023, 0,75l Kód: 11427
    Saint Anac Bordeaux Moelleux 2023, 0,75l
    Skladem (33 ks)

    Bílé víno typu Moelleux - což znamená jemné a lahodné.

    Je charakterizováno svou sladkou chuťí a vůní medu.

    Odrůda: Sémilon, Muscadelle

    Výborně doprovází foie gras, sýry, a deserty.

    359 Kč
  • Screenshot 2020 04 07 Doña Bernarda Luis Felipe Edwards Tip Kód: 11185
    Luis Felipe Edwards, Dona Bernarda 2020, 0,75l
    Skladem (6 ks) Značka: Vinařství Luis Felipe Edwards

    Tmavě červené víno je směsí 4 odrůd. Příjemného aroma sušených švestek, borůvek a fialek, dobře snoubené s dubovým sudem. Chuť je jemná, plného těla a s dlouhým koncem.

    Složení: 50% Cabernet Sauvignon, 30% Carmenére, 15% Petit Verdot, 5% Cabernet Franc

    849 Kč
  • Tarapacá Santa Cecilia, Merlot, 0,75l Kód: 11118
    Tarapacá Santa Cecilia, Merlot, 0,75l
    Na cestě Značka: Vinařství Viňa Tarapacá

    Vůně bobulového ovoce s tóny bylin je výrazná. Směs připomínající směs borůvek a ostružin je velmi plná se všemi znaky jemně strukturovaného vína.

    Doporučená teplota podávání je 18 – 20°C. Víno je vhodné ke zvěřinovým paštikám, restované zvěřině, k pikantní úpravám skopového masa, klokanímu a pštrosímu masu, hovězím a vepřovým steakům. Skladovací potenciál vína je 4 – 6 let.

    119 Kč

Stránka 115 z 115 - 2286 položek celkem