› Prodávané značky › Vinařství Luccarelli
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
Klasické Primitivo, tmavé rubínové barvy, s aroma ostružin a zavařeniny z lesního ovoce, v chuti je sametové, svěží a plné zralého ovoce.
Elegantní a strukturované Nero d´Avola z vybraných vinic v okolí Sambucy. Je plné rubínové barvy, aroma tmavého bobulového ovoce, sametové chuti s dlouhým závěrem a lehkým dotekem vanilky po zrání v použitých barikových sudech.
Víno hluboké barvy a bohatého aroma švestek, sušených višní a sladkého koření, které pokračuje i v sametové a jemné chuti.
Kulaté, plné a elegantní víno z klasické italské odrůdy Primitivo. Krátce školené v barikových sudech, s aroma sladkých švestek, fíků a datlí, s příjemnou kořenitostí a délkou. Skvělý poměr ceny a kvality.
Primitivo ze starých selektovaných vinic, aroma lesního ovoce a sladkého koření, v dochuti s doteky kakaa po zrání v použitých barikových sudech. Název odkazuje na jeho pojmenování, které se ujalo ve Spojených státech, kam jej s sebou přivezli italští osadníci.
Svěží cuvée z jihu Itálie. Víno charakterizuje světle žlutá barva, plné, ovocité aroma žlutomasého ovoce, které nalezneme i ve středně dlouhé chuti. Elegantní, jemné víno.Hrozny pochází z červených půd bohatých na železo v oblasti Salenta. Víno je jemně lisováno při nízkých teplotách a po sedimentaci moštu pak fermentováno v nerezových tancích. Zraje posléze 2-3 měsíce na jemných kalech, než je lahvováno.
Kulatější, elegantní cuvée jedné z klasických jihoitalských odrůd a mezinárodního Merlotu.
Hodí se k červenému masu, grilovaným pokrmům, tvrdým sýrům.
Barva temně fialová s fialovými odlesky. Intenzivní, komplexní a ovocná chuť macerovaného ovoce, s tóny sušených švestek, třešní a ostružin.
Sametové a měkké, teplé, s vyváženou strukturu a hedvábnou tříslovinou. Nádherné víno pro každý den. Primitivo je dokonalým společníkem těstovin, tvrdých sýrů, ale i masitých jídlel zejména jehněčího.
Klasické víno z odrůdy autochtonní v jižní Itálii, má aroma sušeného ovoce a fíků, v chuti plné a perzistentní.
Jihoitalské červené cuvée bohaté rubínové barvy, aroma červeného ovoce s doteky koření, v chuti středně plné a ovocité.Hrozny pochází z červených půd bohatých na železo v oblasti Salenta.
Po sklizni je rmut fermentován za řízené teploty 8-10 dní s přečerpáváním moštu a malolaktická fermentace pak probíhá také v nerezových tancích. Po cca 3 měsíčním následném zrání je šetrně filtrováno a láhvováno.
Nastavení