Průvodce výběrem vína

Odrůdy vínné révy

 

Odrůdová vína

Cabernet Sauvignon

 

Merlot

 

Pálava

 

Primitivo

 

Prosecco

 

Rulandské bílé

 

Rulandské šedé

 

Ryzlink rýnský

 

Ryzlink vlašský

 

Sauvignon

 

Tramín červený

 

Veltlínské zelené

 

Vína podle původu

Italská vína

 

Francouzská vína

 

Rakouská vína

 

Španělská vína

 

Vína z Čech a Moravy

 

Vína z Viniční tratě

 

Vína z vinařské Apelace

 

Vína z Vinařské obce

 

Vína z Vinatřské oblasti

 

Vína z Vinařské podoblasti

  

 

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

  • Masso Antico – Rosso zero alcohol, 0 , 0,75l Novinka Bez alkoholu Kód: 96779
    Masso Antico – Rosso zero alcohol, 0%, 0,75l
    Skladem (8 ks) Značka: Masso Antico

    Aroma a chuť:
    Ve vůni dominují tóny čerstvého červeného ovoce, zejména jahod a třešní. V chuti se víno vyznačuje dobrou strukturou, jemnými tříslovinami a dlouhou perzistencí.

    Doporučené párování:
    Ideální ke grilovaným masům, těstovinám s rajčatovými omáčkami a vyzrálým sýrům.

    219 Kč
  • Masso Antico – Bianco zero alcohol, 0 , 0,75l Novinka Bez alkoholu Kód: 96778
    Masso Antico – Bianco zero alcohol, 0%, 0,75l
    Skladem (7 ks) Značka: Masso Antico

    Aroma a chuť:
    Vůně připomíná květy růže a pomerančovníku. Chuť je svěží, s vyváženou kyselinou, doplněná jemnou sladkostí. Závěr je čistý, příjemně dlouhý.

    Doporučené párování:
    Skvěle doplní lehké rybí finger food, rýžové saláty, bílá masa a čerstvé zeleninové saláty.

    219 Kč
  • Masso Antico Le Anfore Rosso Salento IGT BIO 20211 BIO Kód: 80531
    Masso Antico - Le Anfore Rosso Salento IGT BIO 2022, 0,75 l
    Skladem (7 ks) Značka: Masso Antico

    Hrozny se sbírají ručně a vkládají do malých beden. Jakmile jsou ve sklepě, část hroznů prochází procesem sušení při kontrolované vlhkosti a teplotě. Díky tomuto procesu se zvýší hladina cukru a zintenzivní vůně. Vinifikace probíhá v nerezových tancích. Víno získává komplexnost a strukturu. Následuje kvašení, kdy část vína zraje v dřevěných (francouzských a amerických) dubových sudech a část v kameninových amfórách*) po dobu 3 měsíců, poté se mísí se zbylým vínem a stáčí se do speciálních láhví.
    *) Kameninové amfóry,
    speciální směs drceného kameniva, vláken, kamenných úlomků, písku, cementového pojiva a vody, zaručují vínu řízené mikrookysličení a výsledkem je plně vyvinuté víno se zvláštní a originální chutí.

    339 Kč

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem